Consultancy bureau

Consultancy bureau

Bent u op zoek naar een professioneel consultancy bureau? Dan bent u bij M.J. Stoffers Consultancy aan het juiste adres. Ik, Marc Stoffers, de eigenaar van het bedrijf, houd me graag bezig met onderzoek en advisering op het gebied van macro economie en energie. U kunt mij inschakelen voor diverse vraagstukken op dit gebied. Ik heb ervaring opgedaan in zowel Nederland als het buitenland en kom met praktische, eenvoudige en innovatieve vraagstukken.

Diensten

Na mijn doctoraal Bedrijfseconometrie, ben ik aan de slag gegaan bij het Centraal Planbureau, ik heb hier diverse functies vervuld. Ik heb expertise opgedaan op het gebied van energie en macro energie. In 2006 ben ik mijn eigen consultancy bureau gestart: M.J. Stoffers Consultancy. Ik ben betrokken geweest bij internationale projecten in Oekraïne, Zambia, Namibië en Suriname. Daarnaast heb ik diverse workshops gegeven over economische onderwerpen aan vertegenwoordigers uit Suriname, St Maarten, Curaçao, Kenia, Bhutan en Indonesië. U kunt mij inschakelen voor:

  • Het laten bouwen van eenvoudige macro economische modellen in de vorm van Excel spreadsheets.
  • Een analyse van de Nederlandse en buitenlandse economie door middel van theoretische en praktische kennis die opgedaan is in het verleden.
  • Het ontwikkelen van energievraagmodellen

M.J. Stoffers Consultancy staat voor u klaar!

Vooral als u als bedrijf van plan bent om te investeren in een bepaald land, is het van belang een consultancy bureau in te schakelen dat u kan adviseren hierbij. M.J. Stoffers Consultancy staat graag voor u klaar! Wilt u meer informatie over mijn diensten en de projecten waar ik aan mee heb mogen werken? Neem dan contact met mij op via de telefoon of per mail.

Wilt u een afspraak maken?

Powered by Realgen