Energie

Energie

Van harte welkom op de website van M.J. Stoffers Consultancy. U kunt bij mij, Marc Stoffers terecht voor onderzoek en advies op het gebied van energie en macro economie. Ik ben betrokken geweest bij projecten in zowel Nederland als in andere landen en ik heb daardoor ruime expertise opgedaan.

Ik help u bij uw energievraag

Ik help u graag bij het onderzoeken van de energievraag en geef advies door middel van een vraagmodel. Informatie uit een energievraagmodel kan nuttige aanwijzingen geven voor het maken van beleid. Zo kan berekend worden hoeveel productiecapaciteit voor elektriciteit er nodig zal zijn in de toekomst. Met behulp van kengetallen kan er vervolgens berekend worden hoeveel investeringen dit met zich meebrengt. M.J. Stoffers Consultancy is betrokken geweest bij de ontwikkeling van het energievraagmodel voor Nederland en heeft daardoor ruime kennis en ervaring opgedaan. Ook heb ik de afgelopen jaren eenvoudige, minder gedetailleerde vraagmodellen gemaakt voor Zambia en Suriname.

Meer weten over mijn werk?

Bij M.J. Stoffers is uw energievraag in goede handen. Na de opleiding Bedrijfseconometrie, heb ik eerst werkervaring opgedaan in diverse functies op het Centraal Planbureau. Uiteindelijk ben ik voor mezelf begonnen en ben ik in 2006 M.J. Stoffers Consultancy gestart. Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan op macro-, meso- en microniveau in binnen- en buitenland en heb een groot netwerk van specialisten op diverse terreinen. Het resultaat van mijn inspanningen? Oplossingen die praktisch, eenvoudig en innovatief zijn! Meer weten over mijn werk en de projecten waar ik mee heb gewerkt? Neem dan contact met mij op, wellicht kan ik iets voor u betekenen! Ik ben te bereiken per telefoon en per mail.

Wilt u een afspraak maken?

Powered by Realgen