Macro economie

Macro economie

Welkom op de website van M.J. Stoffers Consultancy. Wij zijn een markt- en opinieonderzoekbureau in Zoetermeer en houden ons sinds 2006 bezig met onderzoek en advisering op het gebied van onder andere macro economie.

Over M.J. Stoffers Consultancy

M.J. Stoffers Consultancy is opgericht door mij, Marc Stoffers. Na mijn Doctoraal Bedrijfseconometrie heb ik geruime tijd gewerkt in diverse functies op het Centraal Planbureau. Ik heb daar kennis opgedaan op het gebied van macro economie en energie.  Daarnaast heb ik ook enige kennis opgebouwd van bouwnijverheid, innovatie en bepaalde grondstoffenmarkten. Sinds 2006 ben ik werkzaam als consultant bij mijn eigen bedrijf, M.J. Stoffers Consultancy en heb ik mee mogen werken aan internationale projecten op het gebied van macro economie en energie in Oekraïne, Zambia, Namibië en Suriname. Ik ben in te schakelen voor:

  • Het laten bouwen van eenvoudige macro economische modellen in de vorm van Excel spreadsheets.
  • Een analyse van de Nederlandse en buitenlandse economie door middel van theoretische en praktische kennis die opgedaan is in het verleden.

Expertise op het gebied van macro economie

U bent bij mij aan het juiste adres als u een betrouwbare partner zoekt met expertise op het gebied van macro economie in het binnen- en buitenland. Ik heb een groot netwerk van specialisten op diverse terreinen en bied u praktische, eenvoudige en innovatieve oplossingen. Wilt u meer informatie? Bekijk mijn website en/of neem contact met mij op. Ik vertel u graag meer over mijn werk en de projecten die ik eerder heb mogen afronden. U kunt mij bereiken per telefoon of per mail.

Wilt u een afspraak maken?

Powered by Realgen