Onderzoeksbureau

Onderzoeksbureau

Bent u op zoek naar een onderzoeksbureau met veel ervaring op macro-, meso- en microniveau in binnen- en buitenland? Dan stel ik mij graag aan u voor. Mijn naam is Marc Stoffers. Met mijn bedrijf M.J. Stoffers Consultancy onderzoek ik voor mijn klanten vraagstukken op het gebied van onder andere macro economie en energie en adviseer ik hen hierover. Het resultaat? Praktische, eenvoudige en innovatieve oplossingen!

Een onderzoeksbureau met kennis van zaken

In 2006 startte ik mijn eigen onderzoeksbureau, nadat ik jarenlang werkzaam ben geweest bij het Centraal Planbureau en daar diverse functies heb bekleed. Naast macro economische kennis heb ik ook veel ervaring met energie en enige kennis van bouwnijverheid, innovatie en bepaalde grondstoffenmarkten. In mijn werk maak ik gebruik van een netwerk van diverse specialisten. Ik heb als freelance consultant mee mogen werken aan diverse mooie projecten. Zo was ik betrokken bij internationale projecten op het gebied van macro economie en energie in Oekraïne, Zambia, Namibië en Suriname. Daarnaast heb ik diverse workshops gegeven over economische onderwerpen aan vertegenwoordigers uit Suriname, St Maarten, Curaçao, Kenia, Bhutan en Indonesia. U kunt mij inschakelen voor:

  • Het laten bouwen van eenvoudige macro economische modellen in de vorm van Excel spreadsheets.
  • Een analyse van de Nederlandse en buitenlandse economie door middel van theoretische en praktische kennis die opgedaan is in het verleden.
  • Het ontwikkelen van energievraagmodellen

Neem contact op

Bent u als bedrijf bijvoorbeeld van plan om te investeren in een bepaald land? Dan is het handig om een onderzoeksbureau in te schakelen. M.J. Stoffers adviseert u hierin en staat graag voor u klaar. Neem nu contact op per mail of telefoon.

Wilt u een afspraak maken?

Powered by Realgen